Om webbplatsen

Information om webbplatsen och villkor för användning

fingers on keyboard

Om webbplatsen och villkor för användning

Välkommen att använda dessa sidor till att lära dig mer om det Digitala Livet!

Den ideella föreningen SeniorNet Sweden är ansvarig för studieportalen seniornetstudera.se. Informationen på webbplatsen presenteras som tips och råd. Föreningen kan inte hållas ansvarig för informationen i specifika situationer.

Allt material (text, bild, video etc) på webbplatsen har copyright-skydd. Det innebär att det inte är fritt att använda utanför denna webbplats. Du får gärna dela information från denna webbplats vidare eller länka hit under förutsättning att du anger källan, seniornetstudera.se.

Tillgänglighet

SeniorNet Studera ska funka för alla. Webbplatsen är utvecklad av Funka, som är experter på tillgänglighet. Webbplatsen uppfyller gällande lagkrav på tillgänglighet inom EU. Det innebär bland annat att den har god läsbarhet och kontrast, stora klickytor och en kombination av text och ikoner.

Behöver du hjälp med att se eller höra bättre fungerar webbplatsen med hjälpmedel för exempelvis förstoring, uppläsning och navigering. För besökare som inte har egna hjälpmedel erbjuder vi Talande Webb. Det är ett verktyg som gör att du kan förändra utseende och storlek på texten. Du kan få fokus på just det innehåll du vill läsa och du kan även få texten uppläst. Talande webb är gratis för dig som användare. Du hittar verktyget längst ner till vänster på skärmen (ikonen högtalare).

Webbplatsen är byggd med WordPress som publiceringsverktyg. Den är anpassad till alla moderna webbläsare för att fungera på dator, surfplatta och mobil.

Läs mer om tillgänglighet på Funka.com