Om webbplatsen

Information om webbplatsen och villkor för användning

fingers on keyboard

Om webbplatsen och villkor för användning

Välkommen att använda dessa sidor till att lära dig mer om det Digitala Livet!

Ansvarig för studieportalen seniornetstudera.se är den ideella föreningen SeniorNet Sweden. Vi presenterar informationen på webbplatsen som tips och råd och föreningen kan inte hållas ansvarig för informationen i specifika situationer.

Allt material (text, bild, video etc) på webbplatsen har copyright-skydd. Det innebär att det inte är fritt att använda utanför denna webbplats. Du får gärna dela information från denna webbplats vidare eller länka hit under förutsättning att du anger källan, seniornetstudera.se.

Tillgänglighet

Webbplatsen SeniorNet Studera ska funka för alla och är utvecklad av företaget Funka, som är experter på tillgänglighet. Webbplatsen uppfyller gällande lagkrav på tillgänglighet inom EU. Det innebär bland annat att den har god läsbarhet och kontrast, stora klickytor och en kombination av text och ikoner.

Behöver du hjälp med att se eller höra bättre fungerar webbplatsen med hjälpmedel för exempelvis förstoring, uppläsning och navigering. För dig som inte har egna hjälpmedel erbjuder vi Talande Webb. Det är ett verktyg som gör att du kan förändra utseende och storlek på texten. Därigenom kan du få fokus på just det innehåll du vill läsa och du kan också få texten uppläst. Verktyget Talande Webb är kostnadsfritt att använda och du hittar det längst ner till vänster på skärmen som en ikon för högtalare.

Webbplatsen är byggd med WordPress som publiceringsverktyg. Den är anpassad till alla moderna webbläsare för att fungera på dator, surfplatta och mobil.

Läs mer om tillgänglighet på Funka.com